Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

De aici a plecat totul! China a mințit omenirea! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019!Cotidianul ”South China Morning Post” a aruncat bomba. Conform jurnaliștilor de aici, care au prezentat și documente, primul caz de coronavirus a fost înregistrat în China pe 17 noiembrie 2019, adica acum patru luni. Guvernul a ascuns, însă, tot, admițând, abia la începutul lui 2020 că există o epidemie, timp în care virusul se propagase puternicCotidianul ”South China Morning Post” a aruncat, în ediția de vineri, 13 martie, bomba! Conform documentelor oficiale la care jurnaliștii de aici au avut acces, primul caz de coronavirus s-a înregistrat pe 17 noiembrie 2019, adică acum aproape patru luni!

evomag.ro


Dacă până în zilele noastre Organizația Mondială a Sănătății credea că virusul a pornit din piața de animale din Wuhan, suspectând fie liliecii, fie pangolinul, ”South China Morning Post” a anunțat că întâiul caz a fost semnalat la un bărbat de 55 de ani, din provincia Hubei, dar nu precizat dacă acesta poate fi considerat sau nu ”pacientul zero”, ceea ce înseamnă că epidemia ar fi putut porni la drum cu ceva timp înainte!
Același articol dezvăluie că 266 de persoane ar fi fost infectate din 17 noiembrie până pe 31 decembrie, dar guvernul chinez a ascuns tot! ”Primul caz a a fost înregistrat pe 17 noiembrie.
Apoi, în fiecare zi din acel moment, alte cinci cazuri! Pe 15 decembrie erau, deja, 27 de cazuri, prima zi cu două cifre la numărul pacienților. Pe 27 decembrie, medicul Zhang Jixian, de la Spitalul din Hubei, a anunțat autoritățile că se confruntă cu o epidemie de coronavirus, cu 180 de infectați, dar autoritățile i-au transmis că nu există momente de îngrijorare!”, scrie ”South China Morning Post”.
loading…
loading…
Primii nouă pacienți înregistrați în noiembrie erau patru bărbați și cinci femei, cu vârste cuprinse între 39 și 79 de ani, dar nu se precizează câți dintre ei proveneau din Wuhan și câți din alte localități ale provinciei Hubei.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, China a recunoscut, timid, primul caz pe 8 decembrie 2019, dar omenirea avea să cunoască acest lucru mult mai târziu.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *