Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O zi frumoasa, cu liniste si pace, dar mai ales cu sănătate!O zi frumoasa, cu liniste si pace, dar mai ales cu sănătate!Nu am venit pe lume ca sa ne stresam si nici ca sa stresam pe altii! Viata este cel mai frumos dar pe care un suflet il poate primi!

Nu lasati stresul sa va distruga sensul vietii voastre!.

Am învățat ca viața trece oricum, indiferent dacă suntem triști sau veseli…

evomag.ro


La urma urmei noi alegem cum dorim sa ne trăim fiecare clipa…Cei inteligenți știu ce sentimate le sunt benefice în fiecare moment.

Gandirea pozitiva ne da putere sa mergem mai departe, ea ne ajuta sa fim cu totii vesnic iubitori , sa daruim tot ce avem bun in noi, sa luptam pt ceeea ce ne dorim si sa ne bucuram de tot ce viata ne daruieste.
Le doresc tuturor sa iubeasca si sa fie iubiti de Dumnezeu si de toata lumea!

Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.”(William Shakespeare)
Așadar, iubiți oameni dragi….Iubiti-va pe voi, pe cei de lângă voi și iubiți viata, uneori mai buna, alteori mai putin buna, dar este singura pe care o avem!…..

Si nu uitați ,orice ar fi, gandim frumos!
Numai bine, tuturor!
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *