Daniel Ghiţă, mesaj ameninţător pentru cei care conduc România: „…în curând, ieşim în stradă! Ajunge!“Daniel Ghiţă e un personaj pe care fie că îl iubeşti, fie că îl urăşti! Iar asta pentru că discursul său e unul tăios, fără menajamente.

De câte ori are postări pe Facebook, mesajele sale provoacă un val de reacţii pro şi contra. Aşa se întâmplă şi acum, când Ghiţă a semnalat o situaţie alarmantă: defrişările continuă, în aceste zile, dovadă fiind imaginile care s-au „răstogolit“ pe Facebook. Iar asta fără ca autorităţile să ia nişte măsuri concrete pentru a salva pădurile României.Ce a scris Daniel Ghiţă pe Facebook?

*De ce nu opreşte Ministrul Alexe defrişările? Un alt Ministru ZERO, gaşca lui GuWerner!

*Staţi în casă, că vă defrişăm noi toate pădurile! Nu muriţi de Covid 19, muriţi că nu mai aveţi aer să respiraţi!

evomag.ro


*Mă miră că vedetele noastre nu prea se implica. Nu dă bine la imagine? Sunteţi toţi caritabili, numai dacă e “campanie“.

*Din 2015 ţip pentru păduri, de parcă sunt pădurile mele, nu ale noastre, ale tuturor!?
*Românii amendaţi şi obligaţi să stea în casă şi se dă undă verde de a defrişa ilegal toată România! Ţine de siguranţa Naţională a României!

*În curând ieşim în stradă! Ajunge! Din 2015 aţi defrişat toată România!loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *