Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Familia Alexandrei Măceșanu, lacrimi de bucurie. Vestea care răstoarnă tot în cazul CaracalFamilia Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, lacrimi de bucurie, după ce cazul Caracal a luat o turnură neașteptată! Gheorghe Dincă și-a schimbat radical declarațiile și a dat peste cap întreaga anchetă a procurorilor atunci când a spus că nu le-a omorât pe cele două fete!

Familia Alexandrei Măceșanu, lacrimi de bucurie. Vestea care răstoarnă tot în cazul Caracal

JOI, 2 APRILIE 2020Familia Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, lacrimi de bucurie, după ce cazul Caracal a luat o turnură neașteptată! Gheorghe Dincă și-a schimbat radical declarațiile și a dat peste cap întreaga anchetă a procurorilor atunci când a spus că nu le-a omorât pe cele două fete!

evomag.ro


Familia Alexandrei Măceșanu, lacrimi de bucurieCele două mame au declarat în tot acest timp că fetele lor nu sunt moarte și le-a cerut oamenilor legii să continue să le caute pe cele două fete. Anchetatorii au acum un motiv în plus să le caute pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că Gheorghe Dincă a fost forțat să recunoască fapte care nu sunt adevărate. Drept urmare, Dincă cere acum retrimiterea dosarului la Parchet. Familia Alexandrei Măceșanu a trăit mereu cu speranța că fata lor nu a fost ucisă și este în viață și trebuie salvată.
„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop.
Alexandru Cumpănașu se teme ca Gheorghe Dincă să nu fie omorât în închisoareVestea schimbării declarațiilor a venit ca un cadou neașteptat și pentru Alexandru Cumpănașu, care și-a aniversat ziua de naștere și care a spus că a fost cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi. Alexandru Cumpănașu spune că Dincă a recunoscut ceea ce i s-a dictat, ceea ce înseamnă că există o nouă speranță că fetele sunt în viață. Mai mult, acum Alexandru Cumpănașu se teme pentru viața lui Gheorghe Dincă, scrie impact.ro.
loading…
loading…
„Încă un motiv de bucurie de ziua mea: DINCĂ a recunoscut TOT‼ Nu doar ce s-a spus acum public‼ (…) Dinca a recunoscut că nu a omorat pe Alexandra și pe Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Si multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVĂRUL curând‼ Pe 3 aprilie este primul termen al procesului amânat‼”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.


bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *