METODĂ. Cum te prind polițiștii că minți în declarația pe propria răspundere: Riști dosar penal!Starea de urgență și ordonanțele militare le-a stârnit imaginația multor români care încearcă tot felul de metode pentru a se deplasa dintr-un loc în altul, bineînțeles, nu pentru motivele legitime de pe declarația pe propria răspundere, așa că inventează tot felul de metode pentru a-i „fenta” pe polițiști.

METODĂ. Cum te prind polițiștii că minți în declarația pe propria răspundere: Riști dosar penal!Acesta este și cazul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Buzău, care a completat în fals declarația pe propria răspundere pentru a merge în orașul Brăila, relatează Mediafax.

Metoda dubioasă găsită de bărbat a fost să completeze declarația dându-se drept angajat al unei societăți comerciale, însă, după ce polițiștii din Făurei au verificat informația, au constatat că este falsă și i-au întocmit dosar penal.

evomag.ro


„În cursul zilei de ieri, la ora 14:20, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au identificat, pe raza localităţii Vultureni, pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Buzău. Acesta a înmânat poliţiştilor declaraţia pe proprie răspundere, din care rezulta că este angajat al unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Buzău. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au constatat că buzoianul nu figurează ca angajat al societăţii respective. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.
Dosar penal și amendă
Polițiștii din Făurei i-au întocmit dosar penal bărbatului, dar l-au amendat și cu 2.000 de lei pentru încălcarea ordoanțelor militare în vigoare.loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *