Bărbat cu pensie de handicap de 375 lei, amendat cu 5.000 RON de poliţiştii din IaşiConstantin, un bărbat de 47 de ani din Iaşi, a fost amendat cu 5.000 lei în două zile

El are un handicap mental şi o pensie de doar 375 RON

Dacă ar aduna pensia lună de lună fără să cheltuie nimic, ar avea nevoie de mai bine de un an şi două luni pentru a putea plăti amendaUn bărbat în vârstă de 47 de ani, diagnosticat cu un handicap mental, a fost amendat de poliţiştii ieşeni cu suma de 5.000 lei.

El a primit două amenzi în două zile consecutive: una de 3.000 lei şi una de 2.000 lei. Bărbatul a fost amendat pentru că a ieşit pe strada pe care locuieşte fără să fi completat declaraţia pe propria răspundere.

evomag.ro


Amenzile au fost scrise pe 12, respectiv 13 aprilie, la orele 23:30 şi 15:55. “A săvârşit următoarele: a fost depistat pe str. Păcurari fără a lua măsurile necesare de prevenire a virusului COVID-19, neputându-şi justifica prezenţa în zonă, neavând declaraţia pe proprie răspundere”, se arată în amendă. Bărbatul a vorbit pentru Libertatea.


loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *