Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Raed Arafat, vesti bune pentru romani! Ce se intampla din luna MAISecretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat spune ca este obligatoriu ca starea de urgenta sa fie prelungita in aprilie.

Este posibila si o prelungire ulterioara, dupa 15 mai, dar asta va depinde de evolutia pandemiei de Covid-19 la noi in tara, cu atat mai mult cu cat, spune Raed Arafat, greul nu a trecut.Pe de alta parte, oficialul a declarat pentru Digi24 ca masurile de izolare nu se pot prelungi la nesfarsit. ”Trebuie tinut cont si de consecintele economice.

Viata nu va mai fi, totusi, ca inainte. Va trebui sa invatam sa traim cu virusul, sa ne adaptam, cel putin pana la gasirea unui vaccin. Va fi o perioada ca in razboi.

evomag.ro


Pana atunci insa, odata cu apropierea Pastelui ortodox, Raed Arafat nu exclude o inasprire a masurilor decise de autoritati. In orice caz, se vor intensifica verificarile si controalele”, a avertizat seful DSU, sambata seara.
Raed Arafat: „Dupa 15 mai, ramane sa vedem. Acum, in aprilie, deci prima prelungire, este obligatorie. Am auzit multa lume zicand ca n-ar fi justificata, dar totusi masurile trebuie mentinute, trebuie prelungite inca o perioada. Nu este normal acum sa intrerupem si sa revenim la o stare de normalitate. Ar transmite populatiei un mesaj ca lucrurile merg oricum spre bine si atunci gata, relaxam tot. Si nu este cazul.
Din 15 mai, asta vom vedea cum evolueaza toata situatia, dar daca respectam toate regulile, poate sa vedem ca suntem in scadere (cazurile de Covid-19 – nr.) si poate sa se anuleze atunci starea de urgenta si sa ne oprim. Daca vedem ca lucrurile se agraveaza, atunci vom decide la momentul respectiv”, scriekanald.ro
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *