Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Nelu Balasoiu, in coma, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de fiul sauInterpretul Nelu Balasoiu se afla in stare critica in aceste momente.

Dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, artistul in varsta de 71 de ani trece acum prin cea mai grea incercare.

Nelu Balasoiu a ajuns de urgenta pe mainile medicilor dupa ce s-a infectat cu coronavirus, iar apoi a suferit si un accident vascular cerebral.In aceste momente, starea lui este critica.

Ionut Balasoiu, fiul lui Nelu Balasoiu, apel catre oameni: „Sa ne rugam pentru o minune”

Vestea tragica despre starea lui Nelu Balasoiu a fost facuta chiar de fiul lui, pe pagina de Facebook a tatalui sau, de care se si ocupa.

Ionut Balasoiu i-a rugat pe oameni sa se roage pentru tatal lui, astfel incat sa treaca cu bine si de acest moment critic.

evomag.ro


„Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit. Semnat: Ionut Balasoiu”, scrie wowbiz.ro.
Nelu Bălășoiu a activat la Taraful din Vânju Mare, la Casa de Cultură din Drobeta-Turnu Severin și la Casa Armatei din același municipiu, apoi în cadrul Rapsodiei Române. O perioadă de succes din cariera sa a constituit colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit soție.
Printre melodiile care l-au făcut celebru se pot enumera “Pentru măicuța bătrână”, “Leliță cu flori pe conci”, “Mân­druța cu ochii verzi”, “Mândra mea din deal de șură”, “Dra­gostea-i un lucru mare”, “Te caut, mândro, de mult”, “Leliță de la Tismana”, “Dusei calul pe islaz”, “Plecai să mă plimb pe luncă” și “Aseară fusei la moară”.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *