VIDEO: Petrecere în cimitir, printre morminte, în ciuda restricțiilor, în DâmbovițaAu sfidat ordonanţele militare şi au ieşit, în noaptea de Înviere, în număr mare, pentru a dansa şi a bea. Romii din Vizureşti au organizat o petrecere de zile mari.Totul a început la cimitir, iar distracţia a continuat pe străzi. Totul a fost Live pe Facebook. Oamenii nu au respectat Ordonanţele Militare şi chiar luau în râs atât Jandarmeria Română cât şi Poliţia.

evomag.ro


Totul s-a întâmplat în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti. Petrecăreţii au mers şi în cimitir şi le-au dat să bea răposaţilor, le-au pus muzică şi au plecat spre casă, cu muzica dată „în blană”, prin sat. Totul a fost Live pe Facebook, dar nu s-au speriat că forţele de ordine vor veni. Până când au venit i-au culcat la pământ.
„Având în vedere imaginile video postate pe o retea de socializare, in cursul nopitii de 18 spre 19 aprilie, in care mai multe persoane dansează in spaţiul public, fiind incalcate prevederile impuse in perioada starii de urgenţă, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat sa comunice urmatoarele:
Politistii din cadrul Politiei Orasului Racari, sprijiniti de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localitatii Vizuresti, unde au identificat persoanele în cauza. Au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei pentru fiecare si o sanctiune in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, conform Ordonantei Militare nr. 3/2020”, se arată într-un comunicat al IJP Dâmboviţa.
loading…
loading…

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *