Alfa Romeo,da lovitura cu noul camion, de o frumusete rara.Capul tractor care schimba piata transporturilor, si vine in ajutorul soferilor de TIR.”E o bijuterie” • Alfa Romeo, lovitura pe piata transporturilor, cu noul camion de un rosu monumental. Capul tractor care schimba piata transporturilor, poarta sigla italienilor.

  „Este monumental, rosu, si poarta sigla Alfa Romeo. Are o istorie pe care putini o stiu, insa care a acum renaste cu acest model. Nu e numai un camion, este o prelungire a celui care il conduce, respectiv al soferului de TIR. Asa ar trebui gandite camioanele, sa fie in simbioza si sa ajute soferul, sa fie ca o a 3-a mana pentru el.”  Alfa Romeo model nou cap tractor rosu.Alfa Romeo,da lovitura cu noul camion, de o frumusete rara.Capul tractor care schimba piata transporturilor, si vine in ajutorul soferilor de TIR.”E o bijuterie”  Când o marcă auto este o „icoană”, ea astfel rămâne mereu și peste tot, chiar și cand isi doresc sa concureze cu camioanele unor giganti ca Tesla, Iveco, Man și Volvo.

  Italienii de la Alfa Romeo, vor sa concureze in piata TIR-urilor/ camioanelor, iar miza lor este lansarea celui mai frumos cap tractor care exista pe piata. Ei vor sa il detroneze chiar si Elon Musk, ale caror camioane stim ca sunt foarte futuriste.
  Aici intervine apoi un TIR frumos cu simbolul Alfa Romeo, roșu, realizat în Italia, rafinat și sportiv, aratand chiar tăcut chiar dacă este foarte rapid. E unul dintre cele care nu te deranjează vizual, dacă călătoresc aproape de tine, ba chiar mai mult, te fac sa intorci capul dupa ele si sa zici : „WOW”.
  „Este monumental, rosu, si poarta sigla Alfa Romeo. Are o istorie pe care putini o stiu, insa care a acum renaste cu acest model.”

  evomag.ro


  Pentru acei puțini care cunosc cu siguranță Tesla Semi (Futurist Truck) al americanilor lui Elon Musk, dar nu știu Alfa Romeo din epoca de aur cand acestia ansamblau camioane cu adevărat. Mai multe,din 1914 până la sfârșitul anilor optzeci, Alfa Romeo avea o serie de cap tractoare alimentate cu motorină. Va prezentam cateva modele din anii in care acestia faceau utilitare:


  Alfa Romeo 430 Galben

  Alfa Romeo 430 rosu


  Alfa Romeo 429 Verde
  Acum Alfa Romeo insa, vrea sa dea din nou viata liniei de productie de TIR-uri/ cap tractoare, si sa rastoarne in favoarea lor piata transporturilor cu un model care ii face invidiosi pe toti gigantii din piata de transporturi.

  „Este monumental, rosu, si poarta sigla Alfa Romeo. Are o istorie pe care putini o stiu, insa care a acum renaste cu acest model. Nu e numai un camion, este o prelungire a celui care il conduce, respectiv al soferului de TIR. Asa ar trebui gandite camioanele, sa fie in simbioza si sa ajute soferul, sa fie ca o a 3-a mana pentru el.”
  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *