Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ştefănescu sare în apărarea lui Streinu-Cercel: Este o mizerie! Opriţi-vă cu abuzurile, Ludovice! • Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a sărit, miercuri, în ajutorul directorului Institutului “Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, după ce acesta din urmă a fost aspru criticat de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Ludovic Orban, pentru propunerea ca vârstnicii de peste 65 de ani să fie izolaţi de familiile lor timp de trei luni.


  “Să daţi vina pe profesorul Streinu Cercel este o mizerie, Ludovice! Asta arată că toate deciziile voastre cretine sunt cu intenţie! Şi vă este tot mai frică să vi le asumaţi, Ludovice! Că vă tremură nădragii pentru toate inepţiile pe care ni le-aţi impus până acum. Opriţi-vă cu abuzurile, Ludovice!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

  Tot în sprijinul lui Streinu-Cercel a sărit, anterior, şi primarul general al Bucureştiului, Gabriel Firea.  “Nu ştiu cine a venit cu ideea carantinei la hotel a persoanelor de peste 65 de ani şi când, în ce lună. Circulă nişte informaţii dar nu ştim cât sunt de veridice. Şi dacă studiul ştiinţific respectiv nu se referea, de fapt, doar la persoanele de peste 65 de ani fără familie, prieteni care să-i ajute. Pe scurt, fără ‘aparţinători’. Ceea ce vreau să spun este că nu am fost consultată şi nici informată despre o astfel de măsură. Mă văd nevoită să fac această precizare pentru că am primit foarte multe mesaje în ultimele două zile pe acest subiect”, a susţinut Firea, pe pagina sa de Facebook.


  Remarcile celor doi lideri PSD vin în contextul în care, marţi seara, la TVR, premierul Ludovic Orban a criticat propunerea lui Streinu-Cercel privind persoanele cu vârste de peste 65 de ani.

  “Domnul Adrian Streinu-Cercel vorbeşte în nume personal. Nu are nicio legătură cu deciziile la nivelul guvernului. Critic sever aruncarea în spaţiul public a unor propuneri care nu au intrat prin filtrul analizei şi care nu fac parte din deciziile care se iau la nivelul guvernului”, a afirmat Orban.

  evomag.ro


  La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a criticat, tot marţi, în termeni foarte duri, controversata propunere:

  “Am avut chiar în aceste zile un contra exemplu de ‘cum nu’ de la un institut, de altfel bine cotat. A apărut o documentaţie care venea să explice ce trebuia făcut. Aşa nu se poate! Nu poate fiecare institut, oricât de bine ar fi cotat, să vină cu un plan propriu, să-l pună pe masă şi să spună ‘aşa se va întâmpla’. Repet, lucrurile se vor întâmpla aşa cum vor fi decise de autorităţi, în baza dovezilor clare, practice, ştiinţifice”.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *