Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Când i-a văzut apoi fața bărbatului, a avut parte de șocul vieții ei! Cu cine se culcase de fapt studenta • Abigail Finney, în vârstă de 20 de ani, din Indiana, a povestit cum bărbatul care a violat-o a scăpat de închisoare reușind să fenteze sistemul judiciar din SUA.

  Tânăra studentă a mărturisit pentru publicația Buzzfeed cum Donald Grant Ward s-a dat drept iubitul ei și s-a strecurat în patul în care ea dormea, potrivit dailymail.co.uk.


  Abigail a relatat în fața magistraților că s-a trezit atunci când a fost luată în brațe și a crezut că în spatele ei se află iubitul ei. Donald a inițiat actul sexual, iar studenta a acceptat neștiind cine este se află cu adevărat în spatele ei. Ea nu i-a văzut fața bărbatului, iar când a descoperit adevărul șocant, tânăra s-a simțit violată.  În luna februarie, Abigail l-a acționat în judecată pe Donald, dar după doar două zile de testimoniale și câteva ore de deliberare, bărbatul a fost achitat pentru faptele sale.

  Nu este prima oara când se întâmplă ca un caz de genul acesta să fie achitat. Potrivit legilor cu privire la viol, ce a făcut bărbatul nu poate fi considerat viol, deși chiar el a recunoscut în fața autorităților că singurul motiv pentru care Abigail a întreținut relații sexuale cu el a fost pentru că a reușit să o păcălească.


  evomag.ro  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *