Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

TRAGEDIE LA CHEFI LA CUȚITE DE LA ANTENA 1. A MURIT RĂPUS DE CORONAVIRUS • Fostul viceprimar al orașului Broșteni din județul Suceava, Vasile Rusu, devenit celebru în întreaga țară după participarea sa la emisiunea concurs Chefi la cuțite, a murit răpus de coronavirus chiar în Vinerea Mare.


  Bărbatul s-a stins din viață vineri, 17 aprilie, la Spitalul Județean Suceava, la doar 54 de ani. Era internat de aproximativ o săptămână în secția de Pneumologie și era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus, scrie Monitorul de Suceava.

  La Broșteni atât primarul, cât și actualul viceprimar sunt confirmați cu COVID-19, după cum a anunțat vineri seara chiar primarul localității montane, Mihai Molodeschi:
  „Am primit rezultatele de la testul pentru coronavirus care s-a făcut miercuri la UAMS Carmen Sylva. În urma testării, atât eu, cât și dl Bârsan Ion am fost depistați pozitiv la coronavirus. Suntem amândoi internați la Suceava, la spital.

  Angajații UAMS Carmen Sylva, ai Internatului social Pâinea vieții și medicii de familie sunt negativi. Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți care vor fi testați marți la sediul Primăriei.


  DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi. Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente”.

  evomag.ro

  A făcut senzație pe micile ecrane
  Vasile (Vili) Rusu era viceprimat atunci când a participat la „Chefi la cuțite”. A atras atenția cu umorul său dar și pentru că semăna izbitor de bine cu Romică Țociu, cu care a fost adeseori confundat prin țară, dar și pentru că le-a gătit chef-ilor ceva deosebit, după o rețetă specifică meleagurilor Bucovinei – hribi cu jintuit (grăsimea din care se face untul), la ceaun.  Un moment senzațional a fost tocmai întâlnirea celor doi, pentru prima oară, și nu oriunde, ci în bucătăria concursului TV „Chefi la cuțite”: „Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici!”, a mărturisit Vasile Rusu.

  Vasile Rusu a mărturisit atunci: „Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el…”.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *