Marcel Vela, măsuri dure • Ministrul Marcel Vela a luat primele măsuri după violenţele de la Giurgiu. Reamintim că polițiștii au intervenit în forță la Bolintin la o petrecere.


  România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale.

  Imaginile difuzate de România TV nu au rămas fără ecou. “Şeful de poliţie din Bolintin a fost schimbat din funcţie, funcţie în care a fost numit în data de 1 iulie 2019 în urma unui concurs. IGPR a sesizat Parchetul pentru purtarea abuzivă a şefului Poliţiei Bolintin Vale.  O anchetă penală este în curs. La IPJ Giurgiu pleacă mâine dimineaţă Corpul de Control al şefului Inspectoratului General de Poliţie.

  Domnul Vela a simţit nevoia să anunţe că Inspectoratul General de Poliţie şi Ministerul de Interne vor sancţiona orice abuz al oamenilor în uniformă”, a spus Victor Ciutacu la România TV.


  Reamintim că cetățenii din Bolintin Vale au organizat un grătar în fața curții și petreceau cu muzică și băuturi alcoolice.

  evomag.ro


  România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale.

  Polițiștii care au ajuns la fața locului vor fi anchetați de către organele competente, în urma intervenției în forță asupra cetățenilor
  “În urma imaginilor a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. Scandalul între cele două familii a început de

  vineri și a continuat sâmbătă, moment în care colegii mei au fost la fața locului. Acțiunea polițiștilor va fi anchetată de către organele competente” , a declarat Emanuela Sîrbu, IPJ Giurgiu. scrie romaniatv  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *