„KIM JONG-UN A MURIT”. CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE LIDERUL COREEI DE NORD ȘI CINE A FĂCUT ANUNȚUL • Dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte! Aceasta este informația care a stârnit numeroase controverse în presa internațională și deși nicio astfel de informație bulversantă nu a fost confirmată încă, oamenii din Coreea de Nord se așteaptă la tot ce-i mai rău în legătură cu liderul lor.


  Potrivit presei din China și Japonia, liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte, în stare vegetativă și fără nici cea mai mică șansă de recuperare. Se pare că persoana care a făcut anunțul este nepoata ministrului chinez de Externe, care ar fi mărturisit pe o rețea de socializare numită Weibo faptul că liderul comunist și-a pierdut viața pe patul de spital.  Pe de altă parte, o publicație japoneză scrie despre Kim Jong-un că se află „în stare vegetativă” și că nu există șanse ca liderul nord-coreean să-și revină, în urma operației complicate pe care a suferit-o, de curând, la inimă.


  Potrivit Reuters, China a trimis o echipă ce include experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta și consilia pe Kim Jong-un.

  Kim Jong-un, deja decedat sau în stare foarte gravă?!
  În acest moment există o mulțime de zvonuri care se învârt în jurul lui Kim Jong-un: În timp ce unii spun că a murit, alții scriu în presă că se află pe patul de moarte și nu există șanse ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească. Cu toate acestea, informația cum că liderul Coreei de Nord ar fi murit nu a fost confirmată de niciun oficial, așa că există, încă, numeroase controverse pe acest subiect.

  evomag.ro

  Mai mult, președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni.


  Sâmbătă, în Coreea de Nord va fi un eveniment extrem de important: aniversarea a 88 de ani de la înființarea Armatei Populare Coreene din 1932, un mare prilej de sărbătoare. Toată lumea așteaptă, însă, cu sufletul la gură ca liderul de la Phenian să-și facă apariția la acest eveniment la care vine, în mod normal, anual. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, presa internațională relatează că zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte vor fi alimentate și mai mult.
  Un profesor susține că liderul nord-coreean este deja mort
  Un profesor italian care predă la o universiate din Beijing susține că liderul de la Phenian este deja mort, iar anunțul ar putea fi făcut de oficiali chiar și peste câteva luni. „Din câte știu, el este deja mort. Nu se știe când va avea loc anunțul, ar putea dura luni”, i-a declarat Francesco Sisci unui jurnalist italian, citând surse din China.
  Dacă zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sunt adevărate, Kim Yo-Jong, sora liderului de la Phenian ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *