Viorica Dăncilă, atac fără precedent la adresa lui Florin Cîțu: „Puneți economia pe butuci” • Viorica Dăncilă l-a atacat public pe Florin Cîțu, ministrul de Finanțe al României.

  Florin Cîțu a declarat că scăderea ratingului de țară de către Moody’s a fost cauzată de criza de coronavirus. Viorica Dăncilă și-a exprimat în mod public dezacordul față de noua guvernare și măsurile luate de actualul ministru de Finanțe al României.


  „Scăderea ratingului de țară pentru România e doar parțial generată de criza coronavirusului; cealaltă problemă e ineficiența actualei guvernări. În mod evident, managementul economic al Guvernului PNL nu convinge piețele financiare și agențiile de rating, iar acest lucru se va traduce prin împrumuturi mai scumpe pentru țară și ezitări mai mari din partea investitorilor străini.  Iar pentru ca lucrurile să fie și mai rele, în loc ca decizia Moody’s să fie privită cu preocupare, guvernanții noștri o întâmpină cu un triumfalism penibil. Nu, domnule Cîțu, agenția de rating Moody’s nu confirmă deloc că prioritățile și măsurile dumneavoastră sunt „corecte și responsabile”. Ea confirmă că România are probleme economice serioase, iar reacția dvs. confirmă că PNL nu tratează cu seriozitate aceste probleme. Încă vreo câteva „victorii” similare și puneți pe butuci toată economia!”, a scris Viorica Dăncilă într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook.


  Val de reacții după ce Viorica Dăncilă l-a atacat pe Florin Cîțu

  evomag.ro

  Sute de oameni au apreciat mesajul publicat de Viorca Dăncilă, însă au fost și persoane care și-au arătat dezacordul față de ce a transmis ea.m

  „Ești prea stupidă pentru a înțelege ceva din economie… Înțelegi? Prea stupidă!”, i-a transmis un internaut fostul prim ministru.


  „Și să ne mai gândim că o să fie bine în țară? Atâta ură și vorbe urâte la adresa unei persoane caer a condus un guvern al României! Ne merităm soarta. Nu mai suntem o țară? Sigur avem păerri diferite, dar nu suntem capabili să ni le spunem într-un mod civilizat!”, a mai scris un român.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *