Autoritățile dau mesajul de ultimă oră pentru români! Ce anunț a fost făcut în urmă cu doar câteva momente • În ceea ce priveşte şcolile, dacă se va decide şi redeschiderea acestora, copiii vor avea asigurate măşti de protecţie. A fost anunțul făcut de Ludovic Orban, după o şedinţă cu membrii comisiei ştiinţifice anti-covid.


  Măștile ar urma să fie obligatorii inclusiv din toamnă, atunci când elevii vor începe un nou an școlar.

  „După cum ştiţi, preşedintele României a anunţat că obligativitatea de purtare a măştii va fi pentru spaţii închise. Şcoala este un spaţiu închis. În cazul în care se va relua activitatea cu participarea studenţilor sau elevilor la şcoală, cu siguranţă că va fi asigurată masca. (…), a spus Ludovic Orban.  De asemenea, Klaus Iohannis a anunțat că după 15 mai, atunci când se vor relaxa restricțiile, măștile vor fi obligatorii pentru toți cetățenii români.

  ”După 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun. Vom putea să renunțăm la ele poate la anul, atunci când pandemia va fi sub control.


  O a doua măsură va bucura pe mulți: după 15 mai, vom renunța la restrângerile care privesc persoane. Nu vom prelungi restricțiile deplasărilor indiviuale.
  Până pe 15 mai, stați acasă, toate restricțiile rămân în vigoare! După 15 mai, va fi mai liber, dar viața nu va reveni la normalitatea cunoscută înaintea pandemiei”, a anunțat Klaus Iohannis.

  evomag.ro

  Sute de oameni au apreciat mesajul publicat de Viorca Dăncilă, însă au fost și persoane care și-au arătat dezacordul față de ce a transmis ea.m

  „Ești prea stupidă pentru a înțelege ceva din economie… Înțelegi? Prea stupidă!”, i-a transmis un internaut fostul prim ministru.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *