Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Violeta Alexandru a dezvăluit ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor • Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut vineri seara precizări importante despre majorarea pensiilor. Aceasta susține că Guvernul este în continuare determinat să crească pensiile exact așa cum prevedere legea: punctul de pensie mai mare cu 40% din luna septembrie a acestui an.


  Violeta Alexandru a dezvăluit ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor
  Deși în ultima perioadă colegii ministrului ezită să dea asigurări în acest sens, Violeta Alexandru susține că există o intenție pensiile să fie majorate.  ”Știu sigur că în acest moment ceea ce avem acum în buget inclus, chiar la rectificarea făcută acum scurtă vreme, indică o intenție clară, o determinare clară a Guvernului de a mări pensiile așa cum am spus de fiecare dată. Nu pot să-l judec pe colegul meu pentru faptul că nu este atent la evoluția economiei și la încasări, dar din punctul meu de vedere nu există opțiunea ca pensiile să nu crească. Am convingerea că există această determinare.


  Nu am în acest moment de ce să alertez populația pentru că nu s-a schimbat nimic. Banii au rămas în buget și determinarea o avem pentru ca pensiile să crească”, a spus Violeta Alexandru, în direct la România TV.

  evomag.ro

  Premierul Ludovic Orban a declarat recent că o decizie în ceea ce privește majorarea punctului de pensie va fi luată numai atunci când autoritățile vor avea ”o imagine completă” a situației economice și vor fi evaluate atent toate resursele bugetare pe care România le are.


  Totodată, Orban a precizat că guvernul pe care îl conduce ia în considerare mai multe surse de finanțare a economiei, printre care împrumuturi la instituţii financiare internaţionale sau accesarea de fonduri puse la dispoziţie ţărilor membre de către Uniunea Europeană.


  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *