Ministrul Educației, decizie definitivă privind Evaluarea Națională și Bacalaureatul • Monica Anisie, ministrul Educație, a anunțat că examene naționale și Bacalaureatul vor fi date anul acesta în condiții speciale.

  Ministrul Educației a declarat că elevii nu se vor întoarce prea curând în școli, însă examenele naționale și de Bacalaureat vor fi duse la bun sfârșit anul acesta.


  „Este important de precizat că examenele naţionale vor avea loc, atât pentru elevii care vor susţine Evaluarea Naţională, cât şi pentru elevii care vor susţine examenul de Bacalaureat, evident în anumite condiţii tocmai pentru a asigura toate condiţiile de evitare a riscului de îmbolnăvire”, a declarat Monica Anisie, pentru Mediafax.  Ministrul Educației a mai adăugat că: „Este nevoie de un plan concret şi specific pentru fiecare unitate de învăţământ, tocmai pentru a respecta măsurile de igienă şi de distanţare socială şi astfel să limităm răspândirea virusului”.


  Ce măsuri trebuie să respecte în continuare românii după 15 mai. Anunțul făcut de Ludovic Orban

  Premierul Orban a anunțat că va fi un set de reguli care vor însoți această măsură de eliminare a restricțiilor privitoare la libera circulație.
  Premierul Ludovic Orban anunţă că după 15 mai nu vor mai fi în vigoare ordonanţele militare care au instituit restricţii de circulaţie, însă vor rămâne în vigoare regulile de distanţare fizică.

  evomag.ro

  „Va fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare a restricţiilor privitoare la libera circulaţie. Măsura va fi valabilă pentru toţi cetăţenii români”, a explicat Ludovic Orban joi seară, într-o intervenţie televizată.
  Acesta a arătat că autorităţile vor face o campanie de informare publică privind modul în care se va face distanţarea socială.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *