Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

N-AI FI ZIS! LA CE VÂRSTĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT • De când a ajuns vedetă în Capitală, Veronica Stegaru alias Vulpița nici nu mai vrea să audă de viața sărăcăcioasă din Blăgești. Ceea ce uită controversatul personaj este faptul că acolo a rămas fiica ei și nu numai! Vulpița și-a lăsat acasă și toate amintirile și acum se confruntă, în București, cu mari probleme în căsnicia cu Viorel.


  Căsnicia pe care o avea acasă cu Viorel parcă nu se mai compară deloc cu cea din prezent, din Capitală. De când și-au expus viața pe sticlă, la Acces Direct, Vulpița și Viorel nu se mai înțeleg și nu există zi în care să spună unul din ei că divorțează.  Ei, dar lucrurile nu au stat tot timpul așa între cei doi. La Blăgești, deși cu alte probleme pe cap printre care enumerăm sărăcia și condițiile de trai precare, Vulpița și Viorel parcă apreciau altfel fericirea și relația lor de cuplu. Și cu siguranță că între ei a existat o scânteie foarte mare, căci altfel nu apărea și un copil în viața lor.


  Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani, așa că Veronica Stegaru avea aproape 17 ani atunci când a devenit mireasă. Cu toate acestea, relația dintre Vulpița și Viorel a început cu ceva timp înainte de căsătorie, deci Veronica și-a pierdut virginitatea înainte de vârsta de 17 ani.

  Cu cine? Cu Viorel, desigur, bărbatul care, de aproape 3 ani, a devenit și tatăl fetiței sale, fetiță care trăiește acum la Blăgești în grija bunicii din partea tatălui.  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *