Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: „Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația” • Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei. Imediat bărbatul acesteia a reacșionat: „Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara”’, spune soțul sătmărencei.


  242 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat, în data de 28 aprilie, misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.  În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de marți, 28 aprilie, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 76.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

  De asemenea, 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.
  Sursa: România TV
  loading…
  loading…


  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *