Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ionuț a fost adus aseară din Italia. Băiatul de 16 ani și-a luat rămas bun pe Facebook: “S-a terminat cu boala și cu suferința”



  • Ionuț Petreuș, un băiat de 16 ani din Poienile Izei, județul Maramureș, a murit noaptea trecută, la scurt timp după ce a fost adus din Italia cu un avion ambulanță. Ultima dorință a adolescentului a fost să fie adus acasă, în România.

    Imediat ce a ajuns în țară, Ionuț Petreuș, care era elev la Colegiul Național “Dragoș Vodă” Sighetu Marmației, s-a stins.


    Tânărul suferea de o boală autoimună, iar starea lui de sănătate s-a agravat din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o în Italia.

    Cu câteva ore înainte să moară, băiatul de 16 ani a postat un mesaj cutremurător pe Facebook, prin care și-a luat rămas bun de la familie, prieteni, colegi și profesori.



















    loading…
    loading…














    bestkids.ro


    elefant.ro


    evomag.ro




    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *