Câți bani intră lunar în conturile lui Dorian Popa. Venitul artistului i-a șocat pe fani. „Mi-am dorit extrem de mult să…”



 • Dorian Popa este un artist și un vlogger de succes la noi în țară, iar sumele de bani pe care le câștigă sunt pe măsura așteptărilor…foarte mari.
  Dorian Popa poate spune liniștit că și-a văzut visul împlinit, pentru că locuința la care visează de ani buni este aproape gata, iar banii vin lunar și nu sunt deloc puțini.


  Dorian Popa nu a ținut banii câștigați la saltea. El și-a construit o casă de lux și pentru asta a cheltuit o avere. A scos din buzunar mai mult decât se aștepta, dar a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis, în care este inclusă și iubita sa, Claudia.

  „Nu am mobilă foarte scumpă, am făcut-o la comandă dar nu este foarte, foarte scumpă. Însă mi-am dorit extrem de mult să fie albă și lucioasă.”, a dezvăluit pentru Acces Direct.



  Clipurile sale au milioane de vizualizări și acest lucru aduce artistului venituri semnificative! Surse din presă spun că artistul ar câștiga între 4.000 și 80.000 de euro pe lună, în funcție de succesul pieselor, de numărul de concerte, alte forme de venit sau vloggurile făcute!


  „Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum.”, a spus Dorian Popa, într-un video pe canalul său de YouTube.















  loading…
  loading…














  bestkids.ro


  elefant.ro


  evomag.ro




  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *