Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un polițist local din Timișoara își arată salariul, după ce Marcel Vela a afirmat că păzesc parcuri pentru 9.000 de lei • Un polițist din Timișoara a reacționat la declarația ministrului de Interne, Marcel Vela, care a afirmat că nu este normal ca un polițist local care păzește un parc din Timișoara să aibă un salariu dublu față de cel al unui agent MAI care își riscă viața.

  – Marcel Vela a afirmat că polițiștii locali din Timișoara câștigă până la 9000 de lei lunar.
  – Polițistul local Muscă Silviu îl acuză pe ministru de dezinformare.  Marcel Vela a subliniat, la un post de televiziune, că trebuie regândită salarizarea astfel încât să nu mai existe situații precum cea de la Timișoara, unde ”un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local”.


  Tânărul polițist îi reproșează ministrului că îi acuză de abuz pe polițiștii locali când ”dumneavoastră ați emis ordonanțele militare cu un cuantum al amenzilor între 2.000-20.000 de lei”.

  ”As vrea sa încep prin ai mulțimi domnului ministru Marcel Vela pentru dezinformarea in masa pe care o face in mass-media despre polițiștii locali și poliția locală. Pentru cei care nu sunt la curent cu declarațiile domnului ministru o sa las doua linkuri in încheiere.
  As vrea sa încep cu primele zile de când a fost declarată starea de urgentă iar noi POLITIA LOCALĂ am intrat in subordinea MAI și toate acțiunile nostre au fost coordonate de aceștia.
  Cum puteți domnule ministru sa spuneți acum, după toate zilele in care am verificat persoane izolate la domiciliu și am făcut efectiv paza la centrele de persoane izolate (pădurea verde), zile in care am stat in filtre fixe împreuna cu armata și poliție, in care am stat la toate spitalele din municipiul Timisoara, după zile libere tăiate si weekend-uri la rând in strada, repet acțiunile au fost coordonate de unitățile MAI sa spuneți ca am făcut abuzuri si ca nu am sancționat in spiritul și litera legii când dumneavoastră ați emis ordonanțele militare cu un cuantum al amenzilor între 2.000-20.000 de lei…
  Iar acum ne acuzați ca luam salarii de 8.000-9.000 de lei fără a studia declarațiile noastre de avere, mi se pare josnic din partea dumneavoastră sa dezinformați cetățenii acestui stat respectiv oraș”, a scris tânărul polițist.
  Și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat la declarațiile ministrului MAI și a arătat că poliţiştii locali timişoreni au salarii nete lunare cuprinse între 2.000 şi 5.000 de lei, cei cu funcţii de conducere încasând între 6.000 şi aproximativ 7.500 de lei, bani la care se adaugă, în ambele cazuri, norma de hrană.

  Sursa ObservatorNews.ro
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *