AVEM IMAGINILE! ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA INTIMĂ A LUI RAFAELO CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT • Vulpița din Vaslui rămâne în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât s-a lansat și în muzică, prestând alături de Axinte sau de Maria Constantin. E drept că apare și Viorel alături de ea, acesta din urmă fiind gelos, în ultima perioadă, și insistând ca nimeni să nu se mai apropie de Vulpiță.  Problema că este că Vulpița din Vaslui își face foarte multe planuri de viitor, iar Rafaelo – spre exemplu – face parte din ele, fiindcă el și partenera de viață – fosta parteneră? – a lui Viorel ”lucrează” la un scenariu muzical care îi scoate peri albi soțului. Dar care este adevărul, în ultimă instanță? Are Viorel motive pentru a fi gelos sau exagerează și își face ”sânge rău” degeaba?


  Chiar dacă foarte mulți telespectatori contestă ”celebritatea” pe care au căpătat-o, de o perioadă, Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru, soțul ei, considerând că postul Antena 1 nu ar fi trebuit să-i promoveze cu atâta insistență, audiențele realizate i-au transforat pe cei doi în prezențe constante pe ”sticlă”, la Acces Direct.
  Mai mult, Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat și în muzică, prestând alături de Axinte de la Vacanța Mare și de Maria Constantin, iar în spațiul public este vehiculată, acum, și o altă ipoteză. Vulpița din Vaslui și partenerul de viață ar putea să apară la chiar și la ”Asia Express”, iar o astfel de posibilitate i-a determinat pe mulți internauți să își spună părerea. Bineînțeles, o astfel de perspectivă se află doar sub titlul de zvon, însă nimic nu este imposibil.
  ”Ce părere aveți despre faptul că Vulpița si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4 de #AsiaExpress?”, este o întrebare care a fost pusă în mediul online.

  ”Cred că e o glumă, oricum este bătaie de joc din niște analfabeți, pe urmă cărora unii sau alții fac bani frumoși, păcat!!”, ”Așa faceți vedete din toți limitații ?ceva de valoare nu ați promova”, ”Ar fi bine și ptr ei sa mai cunoască lumea. Sa-i lăsăm în pace. Bine că s-a găsit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aibă în pază. Amin. Amin ???”, ”Asta ar mai lipsi! Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”, au fost doar câteva dintre comentariile postate în dreptul fotografiei în care apar, zâmbitori, Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *