Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

DIRECTIVĂ dată în spitale! Doctorii, AMENINȚAȚI: Le-a fost INTERZIS! • Document exploziv. Directivă în spitale: ‘Vă atenţionăm că este interzis să divulgați orice informație’

  Un document exploziv circulă pe rețelele de socializare! Potrivit acestuia, o directivă a fost dată în Spitalul din Brașov, iar medicilor le este interzis să divulge orice informație legată de coronavirus.  Directiva a fost dată în luna martie, iar informația ne-a fost confirmată și de surse oficiale.
  „Vă atenţionăm că este INTERZIS să divulgati orice informație în context epidemiologic (număr cazuri COVID-19, suspecţi, confirmaţi), inclusiv propagarea de ştiri false.


  Orice informație se pedepseşte conform legii în vigoare (chiar şi închisoare).

  Singurele instituţii abilitate sunt: Directia Sanitară Publică şi Instituția Prefectului Braşov”, se precizează în documentul semnat de managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov.
  România a ajuns la 14.499 de cazuri de coronavirus
  Pe de altă parte, conform Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate și externate.

  Totodată, 886 de persoane confirmate cu coronavirus au decedat pe teritoriul României, conform oficialităților.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *