Alocațiile și pensiile vor fi mărite. Anunțul făcut de Ministrul Muncii • Vești bune pentru români, în pandemie de coronavirus! Ministrul Muncii a anunțat că pensiile și alocațiile vor fi mărite.

  În plină pandemie de coronavirus, România are parte și de o veste bună. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat astăzi că alocațiile și pensiile vor crește.  „Fondurile sunt cuprinse în buget. Din informații pe care le am nu au fost modificări, deci nu am o altă comunicare față de ce am spus săptămânile trecute. Vor fi creșteri de alocații și pensii așa cum am anunțat”, a anunțat Ministrul Muncii.


  Ministrul Muncii a fost testat pentru coronavirus

  Țara noastră a avut parte de o altă veste bună. Anunțul a fost făcut chiar de Ministrul Muncii. Din fericire, Violeta Alexandru i-a anunțat pe oameni că nu este infectată cu COVID-19.

  Vestea a fost făcută publică în mediul virtual, postând o fotografie cu Adrian Moraru.
  Imediat după aflarea rezultatului testului, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunța că este pregătită să se întoarcă la activitatea sa zilnică, lucru pe care l-a și făcut!

  “Rezultatul testului: negativ.
  Ne întoarcem #lamunca

  – cu Adrian Moraru la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, a fost mesajul transmis de Ministrul Muncii. scrie spynews.ro  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *