Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vulpița, apariție „sclipitoare” într-o benzinărie din București. Surprinsă la cumpărături, într-un mare stil • Vulpița nu pare deloc afectată că a fost concediată, ba mai mult, se pare că îi priește noua viață. Cum a fost surprinsă recent într-o benzinărie?

  Vulpița este deja un personaj în showbiz-ul românesc. După ce a apărut constant la televizor în ultimele patru luni, acum nu o mai recunoști. Tânăra simplă, venită din provincie, s-a transformat radical. Dacă înainte, Veronica Stegaru apărea neglijată și fără pic de machiaj pe față, acum a dat uitării acele vremuri și s-a reinventat.

  Vulpița, la cumpărături în benzinărie  După ce a fost concediată de postul de televiziune care a făcut-o celebră, Vulpița nu pare deloc afectată de ruptura contractului. Dar nici nu renunță la machiajul, coafurile și ținutele extravagante cu care a putut fi văzută în ultimele săptămâni în platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida. Ați auzit bine. Soției lui Viorel de la Blăgești pare să îi prindă bine noua viață. Și nu e de mirare, la câți bani a încasat în ultima perioadă.


  Veronica Stegaru a fost surprinsă de reporterii Cancan într-o benzinărie din București, unde a ales să oprească, alături de o prietenă, pentru a-și cumpăra o gustare. Dar nu s-a prezentat oricum, ci mai sclipitoare ca niciodată, la propriu.
  Îmbrăcată cu niște pantaloni cu sclipici, un tricou și o pereche de adidași care păreau a fi copia unui brand celebru, machiată și coafată într-un mare stil, Veronica și-a făcut cumpărăturile, fără să țină cont însă de regulile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate că erau mulți clienți în benzinărie, femeia din Blăgești nu avea nici mască, nici mănuși. Se pare că nu i-a făcut nimeni „instruția” pe această temă.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *