DIN CE PRODUCE BANI TÂNĂRUL CARE A RUPT ÎN DOUĂ YOUTUBE-UL • Rafaelo, tânărul care a rupt Youtube-ul în două alături de Vulpiță este unul dintre cei mai râvniți burlaci!

  Mereu îmbrăcat în haine de firmă, la curent cu ultimele tendințe și afișându-se în mașini de lux, artistul rupe gura târgului și numai răutăcioșii pot să conteste imaginea lui!  Însă, pentru că trăim într-o țară în care hate-ul este la putere, și Rafaelo, la fel ca mulți alți artiști, s-a confruntat cu răutatea oamenilor.

  Despre el, cei din online au spus cuvinte grele, care i-au pătat imaginea, însă artistul a știut cum să gestioneze situația și cum să le dea peste nas tuturor răutăcioșilor.

  Atunci când s-a spus că Rafaelo face videochat, acesta le-a dat tuturor o replică inedită și a oprit răutățile gratuite pe care oamenii le trimiteau, la adresa lui.


  Mai mult, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, fostul concurent de la Puterea Dragostei a explicat de unde are atâția bani, dar și cum a ajuns să-și colanteze bolidul de lux în auriu și să facă furori pe străzi.

  Toți oamenii care au ajuns mari au pornit de jos. Oricine poate ajunge sus, însă diferența dintre noi este făcută de motivație, ambiție și dorința de ajunge cât mai sus.

  Anul trecut am participat la Puterea Dragostei. A fost o oportunitate să găsesc pe cineva, sa leg prietenii și, de ce să nu recunoaștem, să cresc social. (…) În momentul în care am început să cresc, mi-am auzit vorbe: asta vace videochat, ma, asta își bagă, își face… Arată bine, e frumos.
  Acum că am apărut la TV, pff, cine e norocosul asta?! Lasă că se află și despre el. Nu e vorba că ești cineva pentru că ai ajuns acolo, e cale lungă pentru a ajunge persoană publică.
  Mi-am asumat când am ajuns acolo. Existau și multe comentarii negative.
  a declarat fostul concurent de la „Puterea Dragostei”. v  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *