Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

BOMBĂ Viorica de la Clejani RECUNOAȘTE că fiica ei era drogată: ce a luat Margherita înainte de accident • Viorica de la Clejani a recunoscut că fiica ei, Margherita, s-a drogat. Tânăra a făcut un accident în weekend, după ce a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină. Inițial, Clejanii au negat ca tânăra a fost drogată, însă acum Clejanca recunoaște că Margherita era drogată. Însă, mama tinerei spune că efectul halucinogen a fost cauzat de pastile de slăbit, nu de droguri. Acestea însă conțin substanțe care dau dependență.  Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă, a spus Clejanca la România TV.

  Margherita din Clejani a spus că nu a știut că a consumat droguri înainte să producă accidentul auto de sâmbătă. Tânăra a declarat că a luat ”pastile de la farmacie”.

  Ioniță din Clejani a ajuns imediat la locul accidentului pentru a-și apăra fiica, scrie Cancan, care a redat dialogul inedit.

  Polițist: Dacă era iarbă, ieșea cannabis. (n.r. la test)

  Ioniță: De ce n-a ieșit iarbă? Au ieșit doar pastilele?

  Polițist: Nu a ieșit iarbă! Doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă.


  Margherita: Pastile care sunt din farmacie.

  Ioniță: Pe tine te întreb: cum faci?

  Margherita: Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.

  Ioniță: Spune-mi ce?

  Margherita: ”Cevalcem”. Ceva de genu’, da.

  Ioniță: Ok.
  Accidentul auto care a dat-o de gol pe Margherita

  Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

  Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.
  Accidentul auto care a dat-o de gol pe Margherita

  Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

  Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.
  Viorica din Clejani: ”Toți greșim, e firesc.”

  Viorica de la Clejani a oferit, luni, primele detalii despre cazul fiicei sale, Margherita, după ce aceasta a fost prinsă drogată la volan de către poliție

  Artista le-a spus unor jurnaliști care stăteau în fața locuinței sale că, în ”lumea” artist că în care trăiește ea, consumul de droguri este ceva obișnuit, ”oamenii fac lucrurile astea, bă”.

  ”Eu vin dintr-o generație care n-am auzit de așa ceva și n-am consumat în viața mea. Și pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea, bă! Și oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de așa ceva, de unde să știu eu, o femeie de la țară, cum și ce sunt astea? Nu știu.” – a spus Viorica din Clejani.
  De asemenea, ea a spus că, dacă fiica ei a greșit, ”e normal, e firesc”, deoarece ”sunt adolescenți”.

  ”Îți dai seama că eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba. Nu? Că așa e frumos. Și după aia, orice ar fi, cât ar greși un copil, eu ca părinte trebuie să-l îndrept pe drumul cel bun și să am grijă de el. (…) Sunt mama ei. Dacă a greșit … Băi! Care n-a greșit să dea cu piatra. Toți, o dată în viață greșim. E normal, e firesc. Sunt adolescenți.” – a mai spus Viorica.

  Sursa: M.I.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *