Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Liviu Varciu, tatic pentru a treia oara. Iubita sa a adus pe lume un baietel • Cunoscut de toata lumea, Liviu Varciu are parte de cele mai frumoase clipe din viata sa. Artistul este din nou tatic. Iubita sa a adus pe lume o minune de baietel.

  Anda Calin si Liviu Varciu mai au impreuna o fetita, iar artistul mai are inca o fata dintr-o relatie anterioara.  Liviu Varciu a declarat in urma cu ceva vreme, ca desi, el si iubita sa au o fetita, cei doi isi mai doresc inca un copil. In momentul de fata, dorinta lor s-a implinit.

  Anda Calin, freumoasa partenera a artistului, a devenit mama pentru a doua oara, indeplinindu-i cea mai mare dorinta a lui Liviu Varciu. Acum ceva vreme, cei doi au dezvaluit sexul bebelusului, spunand ca va fi baietel.


  Artistul este un tata foarte responsabil, grijuliu si iubitor, iar acum e tare mandru ca are cine sa-i duca numele mai departe.

  Fiica cea mare a lui Liviu Varciu, Carmina, a devenit majora, recent. Artistul a postat fix la miezul noptii, pe retelele de socializare o urare pentru fiica sa alaturi de o fotografie.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *