Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vulpita are un nou loc de munca. Cine o ia in echipa sa • Vulpita, Veronica Stegaru si Viorel, sotul ei, sunt deja cunoscuti de la emisiunea Mirelei Vaida. Cei doi soti au devenit „vedete” dupa ce Vulpita a decis sa-si spuna povestea la tv. Cu toate ca au fost aspru criticati de internauti, cei doi au avut mare succes. Veronica a primit mai multe oferte de angajare de la persoane publice.  Se pare ca Veronica a si semnat un nou contract.

  Vulpita o sa aiba un nou loc de munca in cel mai scurt timp. Creatoarea de moda Sonia Trifan s-a hotarat sa o ajute pe Veronica Stegaru, asa ca a luat-o in echipa sa de la atelier, locul de unde isi iau haine numeroase vedete din Romania. Veronica a semnat deja contractul si este pregatita sa inceapa noul job. I-a promis Soniei ca nu o va dezamagi si va fi foarte muncitoare.


  Sonia a spus ca este incantata de noua sa angajata si vrea sa o invete tot ce trebuie sa stie despre croitorie. Creatoarea de moda si-ar fi dorit sa o inscrie la cursuri de croitorie, dar ar dura prea mult. Astfel, Sonia va fi cea care o va initia in aceasta meserie si, daca lucrurile vor merge bine, ii va permite chiar sa creeze cateva rochii dupa propriile ei idei.
  „Da, este o idee pe care am avut-o in ultimele zile si chiar m-am gandit ca pe parcursul acestor doua saptamani o s-o invat pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Sincer, chiar mi-ar fi placut sa o trimit chiar si la un curs de croitorie, dar nu avem timp. Si, chiar ma gandeam: de ce nu sa o las pe Veronica, la un moment dat, sa faca doua, trei rochite? Bineinteles, cu ajutorul meu, dar sa fie ideile ei.”, a declarat Sonia Trifan.

  Veronica a mai primt o oferta de la Leo de la Strehaia pentru o colaborare.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *