Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Câștigatorul survivor 2020 • Castigator survivor 2020 : Castigator Survivor Romania: Elena Ionescu este concurentul care a primit marele titlu, dupa ce a reusit sa stranga cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. A fost o finala stransa, plina de emotie, care a pus capat unei perioade intense de cinci luni in care concurentii au avut atat momente pline de satisfactie, cat si clipe mai putin bune.  In urma voturilor telespectatorilor Elena Ionescu a primit titlul de Survivor si a obtinut trofeul competitiei. In plus, concurentul castigator Survivor Romania va primi si suma de 250.000 de lei.

  Elena Ionescu va face declaratii la cald in cadrul emisiunii FanArena, o editie de colectie difuzata imediat dupa finala Survivor Romania.


  “Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului Survivor Romania. Desemnarea marelui castigator Survivor Romania, prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa.

  Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia Survivor Romania, i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare”, declara Cosmin Cernat, prezentatorul FanArena, inainte de aflarea marelui castigator Survivor Romania.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *