Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă: „Pe ce cânți, fă, tu?”Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă. Acum, acesta a fost surprins în timp ce se comporta total nerespectuos cu mama lui. Totul s-a petrecut în timp ce Fulgy și Viorica de la Clejani se aflau pe stradă.

Fulgy este în atenția presei după ce a fost implicat în mai multe scandaluri și se pare că tânărul nu are de gând să se oprească aici. De data aceasta, Fulgy a fost surprins în timp ce se purta total inadecvat cu mama lui, Viorica de la Clejani. Fiul Clejanilor i-a aruncat cuvinte urâte mamei lui în timp ce se aflau pe stradă. Tânărul nu a mai ținut cont nici de faptul că se aflau într-un loc public.


Ei bine, Fulgy și Viorica de la Clejani erau amândoi pe stradă, iar tânărul făcea un live pe internet. La un moment dat, acesta îi spune mamei lui: „Pe ce cânți, fă, tu?’. Viorica de la Clejani l-a rugat insistent să oprească filmarea și să nu o publice în mediul online.

Ioniță de la Clejani spune că nu el l-a denunțat pe Fulgy

După ce a fost prins drogat la volan, Fulgy a intrat în mai multe scandaluri cu persoane publice. Recent, s-a scris că Ioniță de la Clejani l-a denunțat pe Fulgy și că tânărul chiar a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia’ din Capitală. Totuși, Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy, a negat că lucrurile s-ar fi petrecut în acest mod.
„Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…).

El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a vorbit despre el. (…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el’, a declarat Ioniță, în cadrul emisiunii „La Măruță’.

Comunicatul Poliției îl contrazice pe Ioniță de la ClejaniCa orice părinte care-și apără copilul, Ioniță de la Clejani a declarat că nu el a sunat la Poliție pentru a-l reclama, ci că oamenii legii s-au deplasat acasă la Fulgy pentru o declarație în ceea ce privește evenimentul neplăcut în care i-au suspendat permisul de conducere. Chiar dacă Ioniță de la Clejani a negat că el ar fi sunat la Poliție, în comunicatul oficial de la Poliție se arată că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, scrie în comunicatul Poliției.
Cum se prepară apa alcalină?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *