O vloggeriţă s-a aruncat în gol de la etajul 14. Tânăra a lăsat un bilet de adio sfâşietorO vloggeriță, în vârstă de 24 de ani, din Chișinău și-a pus capăt zilelor în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:30.Alina Costache

O vloggeriţă celebră s-a sinucis. Polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al apartamentului unde locuia, pe strada Gheorghe Asachi.


Aceasta avea 24 de ani și locuia împreună cu prietenul, iar în momentul tragediei era de una singură acasă. Tânăra a lăsat un bilețel de adio unde își cere iertare de la cei apropiați.,

Zi neagră în Armata Română. Sergent Valentina s-a sinucis din dragoste la doar 24 de ani: „Toţi am rămas şocaţi”
Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest.

Tânăra avea în jurul a 98.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe pagina sa a apărut o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere „Sfârșit”. Mesaj care probabil ar fi fost postat de ea, înainte de a se producere nenorocirea.

Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Avocatul său a anunțat că s-a sinucis.

Alte surse mass-media spun că aceasta locuia la etajul 9, însă ar fi urcat la etajul 14, de unde a s-a aruncat în gol. Acolo fiind găsite geanta, geaca şi telefonul.

Medicii legiști nu au găsit urme de de moarte violentă, ci doar cele caracteristice căderii de la înălțime.
Comunicatul Poliției îl contrazice pe Ioniță de la Clejani


Cum se prepară apa alcalină?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *