Connect-R le declară război soților Stegaru. Artistul a explodat pe Internet: „Așa ceva nu se poate. Vă jur că…” • Connect-R este deranjat de faptul că Vulpița și Viorel au ajuns să fie considerați vedete. Ce mesaj a transmis artistul pe rețelele de socializare?

  Vulpița și Viorel Stegaru au devenit în ultimele luni mai celebri decât multe vedete din România, iar asta le-a atras antipatii din partea celor care au muncit mult pentru a ajunge la rangul de celebrități.  Connect-R, în război cu Vulpița și Viorel Stegaru

  După mai mult de 4 luni de apariții televizate constante, soții din Blăgești și-au făcut o mulțime de fani, povestea lor impresionând o țară întreagă. Dacă la început erau prezentați ca fiind un caz social, acum se pare că sunt văzuți ca vedete.


  Printre vedetele din showbiz-ul românesc care și-au exprimat nemulțumirea față de evoluția soților Stegaru se numără și Connect-R, care le-a declarat război celor doi pe rețelele de socializare. Se pare că artistul s-a întâlnit recent cu Vulpița și Viorel pe stradă, iar ceea ce l-a revoltat a fost faptul că aceștia făceau poze cu copiii. Printr-o postare pe rețelele de socializare, Connect-R acuză postul de televiziune care i-a promovat că făcut din ei persoane publice.
  „Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea!
  Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *