Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Acuzat de instigare la viol asupra minorilor, youtuberul Alexandru Bălan a mai avut un episod violent! A lovit o tânără la Untold | DEZVĂLUIRI • Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online sub numele de Colo, anchetat după ce a declarat că unele minore merită agresate, a povestit un episod violent, anul trecut.

  Vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, a mai avut un episod violent în urmă cu un an, atunci când a povestit cum a lovit o tânără la festivalul Untold, pe motiv că aceasta se băgase în față.  ”I-am dat la una coate, efectiv, pentru că a vrut să se bage în fața mea, nenorocita dracu’. Dacă mă vezi, blondo, să-ți bag multă m… Dacă mă vezi, îți mulțumesc frumos, te pup… așa… I-am f… la coate și am călcat-o de atât de multe ori pe picior încât s-a dat la o parte pur și simplu la modul de bun simț… Pentru că noi eram acolo înainte lor și s-a băgat în fața mea ca ultima nesimțită, dar mă rog, în fine…”, a povestit Alexandru Bălan alias Colo, în 2019.

  Youtuberul Alexandu Bălan ar face sex cu toate puștoaicele


  Youtuberul Colo, cu 850.000 abonați, a ajuns în centrul atenției după ce a povestit pe platforma Twitch despre o relație pe care a avut-o cu o minoră.
  Tânărul spune că minora „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.

  Povestea este urmată de o serie de afirmaţii cel puţin şocante, în care Colo critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre, apoi declară că ar face sex cu toate.
  „Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“, a povestit Bălan, conform constantadeazi.ro.

  Youtuberul Alexandu Bălan: ”a fost o glumă”
  Ulterior, Alexandru Bălan și-a cerut scuze prin intermediul unui filmuleț pe Youtube, spunând că a fost vorba despre o glumă.

  “Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat”, a spus Bălan. Între timp, poliția s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru instigare la viol.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *