Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cazul Caracal! Misterul dispariției camerei 6 din casa lui Gheorghe Dincă. Gafă incredibilă: procurorii nu știu câte camere are casa ”monstrului din Caracal” • Detalii incredibile ies în continuare la iveală din ”dosarul Caracal”. Avocații Luizei și Alexandrei, profilerul Mihaela Brooks și Alexandru Cumpănașu deființează pur și simplu rechizitoriul procurorilor.  Gheorghe Dincă făcut-o pe Alexandra să dispară fără urmă, iar procurorii au reușit contraperformanța de a face să dispară o cameră din casa ”monstrului din Caracal”. Este doar una dintre gafele făcute de anchetatori în cazul dispariției celor două fete.


  Profilerul Mihaela Brooks a descoperit că procurorii care au realizat rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Gheorghe Dincă au uitat pur și simplu de existența unei camere de la etajul casei acestuia. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei discuții online cu Alexandru Cumpănașu (unchiul Alexandrei), Aurel Moldovan (avocatul familiei Măceșanu) și Carmen Obarșanu (avocatul familiei Melencu).

  Cazul Caracal: Unde a dispărut camera 6 din casa lui Gheorghe Dincă?
  Mihaela Brooks: ”Să vă spun ce există la rechizitoriu, ca să vedeți cât de ”complet” este. Pagina 35: avem descrierea locului faptei, iar la un moment dat avem casa, ne explică despre camere, măsurile acestora, și așa mai departe. Partea de sus avea 6 camere. Acum citez: ”camera 1 era cameră de locuit, camera 2 era pentru păsări, camera 3 – bucătărie, camera 4 – de locuit, camera 5 – cameră de locuit”. Dar eu n-am văzut nicăieri camera 6! Ce era acolo, cum era? Tu îmi prezinți în rechizitoriu 6 camere dar îmi dai răspunsul pentru 5”.
  https://youtu.be/AFTDMSPF3lI
  În același timp, când ei vorbesc de o cameră în care a fost găsită pilota (care avea urme biologice ale lui Dincă și a lui Rispițeanu, n.r.), se refră la camera de vest. Care este camera de vest? Nu există nici o schiță la rechizitoriu care mie să-mi arate sau să descrie cum arăta camera aceea?”
  Carmen Obarșanu: ”În sala de anchetă, undeva în ianuarie, Dincă a făcut afirmația că undeva, la etaj, s-ar afla o cameră în care dormea el și o cameră în care dormea nevastă-sa. Asta discuta cu procurorul. Iar în discuțiile purtate cu fiica lui, prin luna septembrie-octombrie, îmi aduc aminte că povestea fiica lui că ei stăteau, înainte de anul 2000, undeva la etaj, nu la parter”.

  Cazul Caracal: Alexandra și Luiza nu au lăsat urme în casa lui Dincă?!!
  Specialiștii care au consultat rechizitoriul susțin că ipoteza că cele două fete nu ar fi fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă este din ce în ce mai clară. Urmele biologice ale fetelor sunt aproape inexistente în casă, în ciuda a ceea ce pare un efort uriaș al anchetatorilor de a ”forța” un astfel de scenariu.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *