Amenzi pentru televiziunile care au difuzat filmulețul cu Ciprian Marica prins cu soția altuia. Cât trebuie să plătească • Ciprian Marica a captat atenția media acum ceva timp, după ce în spațiul public a apărut un filmuleț care dovedește clar că își înșela iubita, dar și cel mai bun prieten, pentru că amanta lui era chiar soția acestuia. Acum, fostul fotbalist a dat în judecată toate posturile TV care au difuzat acele imagini, acuzând că i-a fost încălcată viața privată.  Ciprian Marica, reclamație pentru posturile TV care au difuzat imaginile adulterului
  Astfel, posturile TV care au difuzat filmulețul cu Ciprian Marica în prosop, când iese dintr-o cameră de hotel, unde se afla amanta lui, au primit amenzi și somații de la CNA.


  Este vorba despre Pro TV, Realitatea Plus, B1 și România TV. Primele două au primit amenzi în valoare de 5.000 de lei, iar ultimele două au primit doar somații.

  Ciprian Marica le-a acuzat pe toate acestea, printr-o reclamație, că nu i-au respectat dreptul la o viața privată. Concluzia specialiștilor de la

  CNA a fost că sportivul are dreptate, mai ales că el nu mai este persoană publică, a dispărut demult din lumina reflectoarelor.
  Ce motiv au invocat cei de la CNA pentru amenzile și somațiile date celor patru televiziuni
  Amenda Pro TV a fost dată fiind luat în considerare momentul zilei în care a fost difuzat filmulețul și de audiența care l-a putut privi, în jurnalul de la ora 19.
  În schimb, la Realitatea Plus, faptul că videoclipul a fost difuzat de șase ori i-a făcut pe membrii comisiei CNA să le dea o amendă de 5.000 de lei.

  Posturile B1 și România TV au primit doar o somație, pentru că subiectul a fost acoperit de mai puține ori. De exemplu, la B1, fimulețul a fost difuzat doar o dată.

  Alexandru Kocsis, membru CNA spune că prezentarea de la Pro Tv a fost cea mai rea dintre toate, pentru că cei prezentanți nu mai activează în domeniul sportului, iar comentariile erau deplasate.
  La Pro TV mi s-a părut cea mai deplasată prezentare, cu acea intervenție a lui Rică Răducanu care spune, la ora 19:00, că și el dacă ar fi fost mai tânăr ar fi făcut la fel. Mi se par niște comentarii de prost gust, puse la ora 19:00, cu niște oameni care sunt foști sportivi, deci nu mai au legătură cu sportul”, a explicat acesta.

  Ciprian Marica a fost în mijlocul unui scandal în urmă cu ceva timp, după ce a fost filmat chiar de soțul înșelat, în timp ce se afla cu nevasta lui la o cameră de hotel.

  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *