Surpriza neplăcută pe care o femeie a avut-o la duș • A vrut să facă duș dimineața, însă a avut parte de o surpriză pe care n-o va uita prea curând. Femeia a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat, iar internauții i-au împărtășit indignarea. Ce i se întâmplase femeii? Și ce a făcut-o să alerteze de urgență autoritățile competente!  A vrut să facă duș, dar a avut parte de-o surpriză neplăcută
  O femeie a postat pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat într-o dimineață, când a vrut să facă duș. Tânără a mărturisit că a dat drumul la apă și a avut un șoc! Pe țeavă a început să curgă o apă închisă la culoare și urât mirositoare.


  Lichidul avea un miros insuportabil, iar în scurt timp, în cadă, s-a acumulat un mâl gros, dens. Femeii nu i-a venit să creadă că se întâmpla asta, mai ales că de-abia schimbase toată rețeaua de apă din casă, pentru care scosese din buzunar o sumă deloc modestă. Acum, femeia își vrea banii înapoi! “A mai curs apa colorată la robinet, în special după ce au făcut reparații la țevile din zonă, dar așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată! E inadmisibil!“, a spus ea.
  Internauții au sfătuit-o să facă plângere
  Femeia s-a plâns de condițiile oferite de firma care îi asigură apa curentă, iar internauții au sfătuit-o să facă plângere. Ceea ce a și făcut! Tânără a anunțat condițiile insalubre, iar o echipă de specialiști s-a prezentat la ea acasă. După câteva investigații s-a aflat că de vină ar fi o țeavă spartă, care s-a reversat într-o alta. Din fericire, situația nefericită a fost rezolvată, iar femeia s-a putut bucura din nou de apă curată la robinet.  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *