Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îi declară război lui Gigi Becali. Amenințări pentru patronul FCSB • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cunoscuți ca doi apropiați ai lui Gigi Becali. Reghecampf a antrenat în două rânduri FCSB, în vreme ce Anamaria Prodan impresariază unii dintre cei mai râvniți jucători ai formației roș-albastre.

  Utima mutare a soților Reghecampf poate strica relația celor trei. Anamaria Prodan tocmai a devenit acționar al AFC Hermannstadt, rivală în Liga I a celor de la FCSB.  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îi declară război lui Gigi Becali
  Decizia soților Reghecampf i-a luat prin surprindere pe oamenii de fotbal din România, inclusiv pe unii dintre conducătorii lui Hermannstadt. Astfel, Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir, doi oameni cheie din coducerea micuței echipe, au ales să-și înainteze demisiile din cauza Anamariei Prodan.


  „A.F.C. Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”, se arată în comunicatul oficial al echipei.
  Cum va reacționa Gigi Becali?
  Rămâne de văzut ce reacție va avea patronul FCSB. Acum, când Anamaria Prodan i-a devenit rivală în Liga I, este posibil ca Gigi Becali să încerce să o elimine din anturajul echipei roș-albastre, mai ales că influența acesteia este una considerabilă, dat fiind contractele de impresariat pe care le are semnate cu unii dintre cei mai buni jucători ai FCSB.
  Mai mult decât atât, Anamaria Prodan nu pare să aibă niciun gând de a-l menaja pe Becali. După ce a devenit membru în Consiliul de Administrație al AFC Hermannstadt, Prodan a anunțat care sunt planurile sale la cârma echipei: „Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat,” a conchis, simplu, aceasta, vrând parcă să-i avertizeze pe giganții FCSB și CFR Cluj.
  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *