Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Consiliera PSD care înjura diaspora, numită director de centru cultural • Nicoleta Bercaru, acum fost consilier județean din partea PSD, la Constanța, transmitea un mesaj plin de indignare la adresa românilor din diaspora care erau ținuți în carantina obligatorie după revenirea în România la începuturile epidemiei de coronavirus în România.

  Nicoleta Bercaru, acum fost consilieră PSD în cadrul Consiliului Județean Constanța, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin reacții virulente la adresa românilor din diaspora, a fost numită manager interimar la Centrul Cultural Județean ”Theodor Burada” Constanța.
  „Simt că mor de indignare! Il ascult pe viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, care spune că izolații și carantinații din București, românii care au dat buzna în țară în clipa în care țările de adopție le-au dat câte un șut în dos cu prima ocazie, acești români își bat joc de locațiile de 4 stele în care sunt cazați PE BANII NOȘTRI, SCUIPĂ ȘI JIGNESC oamenii care au grijă de ei FĂRĂ VREO OBLIGAȚIE și ÎNJURĂ ROMÂNIA PE CARE AU INFECTAT-O PRIN PREZENȚA LOR AICI.


  De o lună de zile suntem sub asediu. REGRET, DAR NU POT FI DE ACORD CU AȘA CEVA. STIMAȚI DIASPORENI CARE AȚI DAT BUZNA CREZÂND CĂ AICI PUTEȚI FACE CE VI SE NĂZARE, NU SUNTEM SLUGILE VOASTRE ȘI NU AVEM OBLIGAȚIA DE A VA ÎNTREȚINE SAU A VA SUPORTA LIPSA DE EDUCAȚIE. NU SUNTEM BĂTAIA VOASTRĂ DE JOC. STAȚI UNDE STAȚI PE BANII NOȘTRI.
  COPIII FĂRĂ CONDIȚII DE ACCES LA INTERNET NU PRIMESC O TABLETĂ DE LA STATUL ROMÂN, CĂ NU-SI PERMITE 600 DE LEI DE COPIL, DAR VA ÎNTREȚINE PE VOI CU 400-500 DE LEI PE ZI.

  VOTUL DE 3 ZILE NU VĂ DĂ DREPTUL DE A VĂ BATE JOC DE ROMÂNIA MEA.

  RESPECTAȚI ȚARA MAMĂ CARE V-A PRIMIT CU BRAȚELE DESCHISE!“, scria, în aprilie, Nicoleta Bercaru pe pagina sa de Facebook.
  De altfel, femeia s-a făcut remarcată și prin faptul că în timpul protestelor din iunie 2018 a postat o poză cu ”#insist să mă piș pe #rezist”.

  Pentru toate aceste fapte de eroism, președintele CJC Constanța, Marius Horia Țuțuianu (PSD) a răsplătit-o cum se cuvine p colega sa de partid, numind-o managerul Centrului Cultural.
  Ea face referire la declarțiile recente ale lui Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, care a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că multe persoane aflate în carantină în centre din București nu respectă izolarea, fac scandal și, mai mult decât atât, distrug spațiile în care sunt cazate.

  „Sunt situații la nivelul centrelor de carantină, situații dată de calitatea proastă a persoanelor care vin înapoi în țară după mai mult de 5 și 6 ani sau 5-6 luni, și nu înțeleg să se adapteze la situația în care se află în România.
  Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate, au o atitudine care lasă de dorit, mergând până la aceea de a distruge camerele de hotel și având o atitudine necuviincioasă față de cei care le dau masa și îi îngrijesc pe perioada carantinei“, a declarat Aurelian Bădulescu.


  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *