Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mori de râs! Verii din Țăndărei ai lui Abi Talent își încordează mușchii la Pușcoi, ”sportivul” care l-a urecheat pe cântăreț! ”Ce față ai, zici că e mormânt neîngijit” • Verii lui Abi Talent au vrut să-i dea o lecție ”în live” tânărului care l-a urecheat pe ”Regele României pe Instagram” și a ieșit un moment umoristic de toată frumusețea.

  Verii lui Abi Talent au vrut să-l pună la punct, pe live, pe tânărul care l-a urecheat în direct pe Abi Talent. ”Mici și răi”, cei doi veri de la Țăndărei își încordează mușchii și aruncă un șir de ”vorbe de șmecher” ce par repetate de dinainte, în încercarea de a-l initmida pe Pușcoi, nepot al lui Mircea Nebunu, lider al grupării sportivilor din Berceni.  Problema este că cei doi nici măcar nu au reținut corect numele rivalului lor iar momentul în care ”mafioții” își aprind câte o țigară este de neratat!

  Verii din Țăndărei ai lui Abi Talent se ceartă cu Pușcoi: ”Te terminăm, să moară…”


  ”Băi ”Păscoi”, frățiorul nostru, nu-i frumos ce ai făcut cu verișorul nostru Abi, cu care am crescut cu el într-un loc, am mâncat cu el într-un loc. Vii tu, un mare țăran de la coada vacii, care ai mers toată viața la vaci… Să moară f… mea de ești vreun șmecher. Ești mare… ce să zic… mare prăpădit!…
  M-ai înjurat, frățiorul meu, ai înjurat familia lui Abi! Mi s-a rupt inima în mine, să moară… de vă mint! Noi nu vrem să ne luăm cu niște țărani ca voi! Adică ca tine mă, că nu mai era nimeni acolo, mai erai cu trei în spate.
  Și dacă ești smardoi, cum zici, că nu ți-e frică de nimeni… uite ce-i aici (își încordează mușchii, n.r.), te terminăm din două, ești nebun la cap? Nu vreau să ne batem, avem și noi repsectul nostru…

  Dacă nu era Abi și nu-l luai tu de ureche, cine p… mea te mai știa pe tine, mă?… Aveai 2000-1000 de ”followeri”, în p… mea, pe Instagram, și acum ești la 21.000!…
  Verii din Țăndărei ai lui Abi Talent se ceartă cu Pușcoi! ”Noi nu dăm înapoi”
  Să moară f… mea de oi fi frumos (?!!!) Stai dracu în banca ta, potolit! Ce față ai, zici că ești mormânt neîngrijit, să moară… Când, vreodată, ai ajuns tu la picioarele lui Abi, mă?
  Să moară… dacă nu termini cu ”lavurile”,… cu ”live-urile” astea, dă nu iasă rău, să moară toată f… mea, de la mic la mare, că nu e frumos ce ai făcut! Pentru că este vărul nostru și noi îl iubim pă Abi, bă!!! Indiferent cine se ia de el, nu dăm înapoi!

  Să moară f… mea, când te-am văzut că făceai live-uri pe Facebook, de nu mergeai numai pe jumătatea drumului, să nu se răstoarne strada cu tine (?!!)
  Ce aveai, mă, cu familia lui Abi? Trebuia să-l înjuri pe el, nu trebuia să-i înjuri familia!!! Că suntem și noi pe lângă el, cumetre, și nu e frumos ce ai făcut! Să ții minte toată viața, că nu dăm înapoi orice ar fi! Vino dracu la Țăndărei dacă ești tare și șmecher! Te ții iepuraș… noi ne-am născut să nu dăm înapoi!!!

  Verii din Țăndărei ai lui Abi Talent se ceartă cu Pușcoi! ”Am bani și neam mare, vorba lui Tzancă”
  Termină-te, mă zdreanță! Pescărușule care ești! Să moară f… mea, când te-am văzut prima dată… mă gândeam: cine e țăranul ăsta? Da’ țăran ești, frățiorul nostru, n-ai cum să ai tu accentul nostru sau să vorbești și tu ca la ”Bucale”! Ia-ți țăranii și te așteptăm la Țăndărei, cumetre! Mare săgeată ești, cumetre, mare sclav, te pun ăia să te duci pe acolo și să faci aia! N-o să fiu în viața mea săgeată! Că am și bani mulți neam mare rău de tot, vorba lui Tzancă, să zicem! Stai liniștit, în p… mea, în banca ta! Hai, vă pup și vă iubesc, prietenii mei pe Facebook, aveți grijă de voi, dați un share, vă rog frumos, și mai ales dacă poate să ajungă la ”Păscoi”, vă pup și vă iubesc! O seară frumoasă la toți”, au spus cei doi veri ai lui Abi Talent, într-un live pe Facebook.
  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *