Totul este regizat! Ce au făcut Vulpița și Viorel când s-au pornit camerele de filmat • Vulpița și Viorel sunt nelipsiți de la televizor și mai nou au conturi și pe rețelele de socializare. Cei doi par dezinvolți în fața camerelor, însă un detaliu arată lucrurile în realitate nu sunt chiar așa.

  Vulpița și Viorel au devenit un fenomen național urmărit în masă! Cei doi soți apar zilnic la televizor la o oră de vârf, iar faptele, gafele, certurile, dar și întâmplările bune din viața lor sunt prezentate și discutate în cadrul emisiunii care bate recordurile audiențelor.  Mulți îi blamează pe cei doi soți veniți de la Vaslui, dar sunt și persoane care îi susțin pe cei doi protagoniști ai telenovelei care pare că nu mai are sfârșit. Mai nou, Vulpița și Viorel au și conturi de Instagram și Tik Tok, unde postează diverse fotografii și filmulețe cu ei.

  Astfel, într-un filmuleț de pe Tik Tok care în mod normal ar fi trebuit să stârnească hazul internauților, Vulpița și Viorel s-au dat de gol. Au demonstrat că totul este regizat.  În scurtul clipuleț, cei doi soți se joacă de-a școala cu Mara Bănică. Jurnalista era profesoara de franceză, iar cei doi soți, elevii.

  La un moment dat, în fața camerelor de filmat, Vulpița și Viorel uită textele, iar Mara Bănică începe să le șoptească amândurora ce au de spus. În plus, Viorel în loc de mademoiselle, a spus…manzuel!
  Mirela Vaida le ia apărarea soților Vulpița și Viorel: „Ce au făcut oamenii ăștia, au luat pâinea cuiva?”
  Mirela Vaida le-a luat apărarea celor doi soți din Blăgești pe care i-a făcut celebri, Vulpița și Viorel.

  Viorel și Vulpița au ajuns unul dintre cele mai celebre și controversate cupluri din România. Povestea lor de iubire cu năbădăi a ajuns în primele pagini ale presei și în atenția a milioane de telespectatori care se întreabă ce se va alege, până la urmă, de cei doi soți din Blăgești.
  Deși au mulți susținători, Viorel și Vulpița nu sunt tocmai pe placul tuturor. Multe persoane cred că nu ar trebui să mai apară în emisiunea care i-a făcut celebri ți îi critică dur. Mirela Vaida le-a luat apărarea celor doi protagoniști care au devenit celebri în urmă cu cinci luni și continuă să țină primele pagini ale presei.
  De ce a fost urmărit de jandarmi Ioan Csapai

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *