Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost violat și mutilat de ceilalți deținuți, în pușcărie! Soția lui a fost chemată de urgență



  • Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din data de 25 iulie 2019, în urma anchetei preliminare. Pe 28 februarie, magistrații de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei măsuri. De-a lungul timpului, principalul suspect în cazul Caracal a avut tot felul de probleme în pușcărie. Când se afla încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, Dincă se plângea de tratamentul la care este supus de prizonierii de acolo. Situația a escaladat. Acuzatul a fost violat și mutilat de ceilalți condamnați.



    Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost violat și mutilat de ceilalți deținuți, în pușcărie
    De-a lungul vremii, Gheorghe Dincă a avut multe probleme în închisoare, indiferent că a fost izolat în arestul de la Olt, loc în care s-a simțit respins de colegii de celulă, ori la București, unde a declarat că i-a fost cel mai greu din toate punctele de vedere. Când a fost încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava se plângea de tratamentul la care este supus de ceilalți condamnați, dar și pentru că nu beneficia de mâncare și condiții pe placul său.






    Situația a escaladat. Conform Impact.ro, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură.




    Gardienii știau ce se petrece, cazul lui Dincă fiind aparte, dar au preferat să nu vadă cele întâmplate. De altfel, situația principalului suspect în cazul Caracal este fără precedent, dat fiind că acesta este izolat și păzit de restul pușcăriașilor, pentru ca furia lor să nu iște un scandal între ceilalți prizonieri.




    Popicu, plimbat prin cabinete
    Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, apoi la ORL, la neurologie și, în cele din urmă, individul a fost investigat și de un diabetolog. Tooate aceste lucruri s-au petrecut în luna decembrie.




















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *