Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Tragedie la nuntă! O familie din Buzău a trăit un şoc puternic în ziua cea mare • O adevărată tragedie a avut loc sâmbătă în Buzău, în ziua nunţii unor tineri. Totul s-a transformat într-un coşmar în urma unui accident rutier.

  Fratele miresei, un tânăr de 19 ani, a sfârșit tragic după ce mașina care îl ducea la nuntă a fost spulberată de autoturismul condus de șofer din Buzău, scrie reportebuzoian.ro. Acesta e deplasa dinspre Vălenii de Munte către Starchiojd, acolo unde avea loc nunta surorii sale. George a murit în urma impactului din cauza faptului că impactul s-a produs chiar pe partea pe care el se afla în maşină.  Imediat după accident, şoferul vinovat a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior. Întregul eveniment nu a mai fost ceea ce trebuia iniţial să fie.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *