Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum arată casa în care a copilărit Vulpița? Un internaut o acuză: „A început să aibă aere de mare divă…”



  • Soția-Vulpiță a devenit un adevărat fenomen ca urmare a apariției sale în emisiunea „Acces Direct”. Și-a expus viața personală la televizor, iar milioane de români au judecat-o. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat demoralizată și a perseverat pe micile ecrane. Așa a ajuns să aibă venituri din apariții TV și din… melodii lansate, căci Vulpița s-a apucat și de cântat.



    Vulpița de la sărăcia din Blegești la vedetă în platoul „Acces Direct”

    A început prin a-și expune infidelitățile din mariajul cu Viorel Stegaru și a ajuns prin a fi vedetă a trustului. În fiecare zi, poartă ținute semnate de branduri celebre și petrece ore în șir în cabină la machiaj. Foștii consăteni nici nu o mai recunosc pe Vulpița, dat fiind schimbarea fizică prin care a trecut în ultimele patru luni.







    Vulpița a trecut printr-o transformare spectaculoasă

    Și-n timp ce unii o admiră pentru transformarea ei, alții o critică, menționând că a uitat de unde a plecat. Aceștia i-au atras atenția, în mediul online, că și-a uitat părinții de când este vedetă Antena 1. Vulpița le-a demonstrat, însă, că nici vorbă de așa ceva. Cum s-au ridicat restricțiile de circulație, tânăra însoțit de soțul ei s-au îndreptat către părinții Vulpiței.




    Cum arată casa în care a copilărit Vulpița

    Cu ocazia întrevederii dintre Vulpița și părinții săi, fanii internauți au putut sesiza și casa sărăcăcioasă în care și-a trăit copilăria Vulpița. Aceștia au văzut că tânăra a spus adevărul când a povestit că a decis să se căsătorească cu Viorel Stegaru pentru a scăpa de sărăcia lucie în care trăia.




    Vulpița și părinții ei

    Chiar și așa, au fost voci care i-au criticat comportamentul Vulpiței, mai ales de când s-a „învățat cu viața de vedetă”: „Pentru părinții Veronicăi tot respectul, dar nu pot zice același lucru despre ea. A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine… Să revină cu picioarele pe pământ…”, a fost părerea unui internaut.




















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *