Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Iohannis trebuie sa promulge legea de urgenta: „Presedintele nu-i mai poate pacali pe romani” • Partidul Social Democrat a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur in care se face referire la Klaus Iohannis. Reprezentantii PSD critica modul in care trateaza marirea alocatiilor pentru copii.

  „Klaus Iohannis trebuie sa #promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii daca vrea ca romanii sa nu-l considere principalul autor al planului PNL de amanare repetata a aplicarii legii.

  Liberalii arata deja public ca vor sa tergiverseze la maxim o masura buna pentru milioane de copii.  Orban se gandeste sa atace legea la Curtea Constitutionala, iar ministrul Muncii spune ca va face calcule peste vreo luna.

  Nu sunt doar cinici, se dovedesc si total decuplati de la realitate. In Germania, guvernul de dreapta tocmai da o #alocatie suplimentara de 300 de euro pentru fiecare copil, ca parte a planului anti-criza. In Romania, premierul de dreapta vorbeste despre alocatiile copiilor ca despre niste “pomeni”.


  Acum, presedintele nu-i mai poate pacali pe romani, ca in ianuarie cand a semnat rapid legea, apoi a impins Guvernul sa o amane noua luni. Al doilea sabotaj asupra dublarii alocatiilor va arata de ce un presedinte care-i minte pe copiii Romaniei nu poate fi un bun parinte al natiunii!” se specifica in mesajul postat de PSD pe pagina de Facebook.
  Klaus Iohannis trebuie să #promulge rapid dublarea alocațiilor pentru copii dacă vrea ca românii să nu-l considere principalul autor al planului PNL de amânare repetată a aplicării legii.

  Liberalii arată deja public că vor să tergiverseze la maxim o măsură bună pentru milioane de copii. Orban se gândește să atace legea la Curtea Constituțională, iar ministrul Muncii spune că va face calcule peste vreo lună.
  Nu sunt doar cinici, se dovedesc și total decuplați de la realitate. În Germania, guvernul de dreapta tocmai dă o #alocație suplimentară de 300 de euro pentru fiecare copil, ca parte a planului anti-criză. În România, premierul de dreapta vorbește despre alocațiile copiilor ca despre niște “pomeni”.

  Acum, președintele nu-i mai poate păcăli pe români, ca în ianuarie când a semnat rapid legea, apoi a împins Guvernul să o amâne nouă luni. Al doilea sabotaj asupra dublării alocațiilor va arăta de ce un președinte care-i minte pe copiii României nu poate fi un bun părinte al națiunii!
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *