Unde te poți așeza cu prosopul pe plajă? Vezi ce reguli TREBUIE respectate • Unde te poți așeza cu prosopul pe plajă? Vezi ce reguli TREBUIE respectate

  se redeschid plajele, dar turiștii trebuie să-și facă rezervare online sau telefonic și să-și lase datele de contact.  În ceea ce îi privește pe cei care doresc să meargă cu prosopul la plajă, ei se pot așeza unde doresc, dacă sunt în afara zonelor de șezlonguri, scrie digi24.ro.

  „Pe plajă nu e nevoie de declarație (declararea datelor de contact) dacă te duci cu prosopul.

  Plaja e la liber dacă păstrezi limita de siguranță. Când intri în zona de șezlon, acolo trebuie să declari.


  Va fi imposibil pentru Ministerul de Interne să gestioneze întreaga plajă de la Sulina la Vamă.

  Rămâne la latitudinea fiecăruia respectarea regulilor, să ne spălăm pe mâini, să respectăm igiena și să păstrăm distanța socială.

  Nu cred că vor fi mai mulți polițiști pe plajă, poate de la 1 iulie se vor mai relaxa măsurile. Poliția a avut mereu întâi un rol de prevenție, i-a sfătuit pe oameni, doar dacă nu s-au respectat măsurile au dat amenzi”, a explicat la Digi24 Cristian Bărhălescu, vicepreședinte ANAT.
  Persoanele care vor să meargă însă la plajele concesionate trebuie să își facă rezervare online sau telefonic.

  Reguli pe plajă din 1 iunie

  Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri, iar turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare. Pentru estimarea capacității plajei se vor folosi proiecții de date anterioare, iar plaja va fi monitorizată în mod constant.

  Dacă limitele capacității plajei vor fi depășite, accesul va fi restricționat.
  În plus, se va evita servirea de produse neambalate, fiecare produs va fi servit individual, iar servirea se face fără deplasarea clienților în punctele de servire.

  Pe plajele neconcesionate, administrația publică locală va răspunde de menținerea regulilor de distanțare fizică și evitarea aglomerărilor.

  Sensul pentru zonele de intrare și de ieșire va fi semnalizat corespunzător.

  Scaunele, șezlongurile trebuie folosite individual, iar înainte și după utilizare se dezinfectează.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *