Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Video. După Alexandru Bălan, un alt vlogger cunoscut e de părere că minorele „cer“ să fie violate • După vloggerul Alexandru „Colo“ Bălan, un alt influencer susţine într-un video pe TikTok că minorele „cer“ să fie violate atunci când se îmbracă sumar, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro.

  Vloggerul Alexandru „Colo“ Bălan, reţinut marţi seară de poliţie pentru instigare la violenţă asupra minorelor, nu e singura vedetă din mediul online care susţine că adolescentele „merită“ să fie violate dacă se îmbracă într-un anumit fel.  Într-un video pe platforma TikTok, utilizată în special de tineri şi adolescenţi, vloggerul Mihai Zmenta (26 de ani), care are peste 600.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube, afirmă că minorele „şi-o cer“ şi „mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi plac㻓.

  „Bineînţeles că avem şi domnişoare nota 10, bă. Viitoare asistente TV, bineînţeles. Eu nu înţeleg părinţii acestor copii, de ce mai sunt surprinşi când ele sunt violate. Pentru că, bă, şi-o cer. Nu vedeţi cum umblă îmbrăcate când ies din casă? Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi plac㻓, a declarat influencerul pe TikTok.


  În 2017, Zmenta posta pe canalul său de YouTube un video ce se voia a fi „educativ“, intitulat „Femeia: Între SCLAVIE şi TORTURĂ“, iar la sfârşitul filmuleţului, vloggerul explică: „Chiar dacă ar trebui să fim la mii de ani distanţă de acea mentalitate, se întâmplă şi astăzi să vedem cazuri de inferioritate în care se află femeile. De asemenea, sunt şi cazuri de feminism extrem care nu fac altceva decât să accentueze dorinţa bărbaţilor de impunere în faţa lor“.
  https://www.facebook.com/b0bb5234-ea2f-48a9-b9c9-ac1ca86ebe21


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *